For anden gang i denne sæson fik Kansas City Chiefs skovlen under Denver Broncos, da de hjemme vandt med 30-23. Det var deres syvende sejr i træk over Broncos.

Chiefs satte dermed en tyk streg under, at de er cremen af AFC West, omend sejren ikke var så overbevisende, som mange havde troet og forventet.

Broncos var således rigtig godt med i starten, og da Case Keenum med fem sekunder tilbage af første halvleg fandt receiver Tim Patrick i endzone til et touchdown kunne de to mandskaber gå til pause med en føring på hjemmeholdet på 16-14.

I det første opgør mellem de to hold tidligere på sæsonen blev Broncos det første hold – og stadig det eneste – der i denne sæson har holdt Chiefs’ angreb under 30 point. Det var et krav igen, hvis udeholdet skulle gøre sig noget håb om at vinde.

Men et forfærdelig sekvens i starten af anden halvleg, hvor Broncos blev straffet med flere forskellige strafflag, gjorde, at de måtte punte tæt på egen endzone. Punter Colby Wadham ramte ikke bolden ordentligt, og så havde Chiefs pludselig bolden på Broncos’ 32-yard-linje.

Fire spil senere – på en fjerde down – gik Kareem Hunt hele vejen og bragte Chiefs på 30-14.

Siden lykkedes det for begge forsvar at stramme en del op, men Broncos fik alligevel reduceret første til 30-20 og siden 30-23. Lige lidt hjalp det dog, da Chiefs fik fat i det afgørende onside kick.

Resultatet betyder, at Chiefs har vundet syv af de første otte kampe i denne sæson, mens Broncos er 3-5 og formentlig frem mod onsdagens trade deadline vil forsøge at komme af med et par løntunge spillere.